CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, April 2, 2011

Encik Facebook..:)



Tibe2 malam ni terase nk menulis la di blog yg dh sgt2 lama ditinggalkan ni..huhuhu...
Maklumla byk sgt keje.kononnye je..hahaha....
Tgh khusyuk buat rancangan pengajaran harian ni tibe2 fikiran sy teringat terus kat org jauh....
Maklumla buku rancangan pengajaran harian dia ade pada sy....
Bile tgk tulisan dia teringt teruss..huhuu..angau agaknye?hahaha...

Firstly,sy nak ucap time kasih byk2 kt awk sbb always bg support kt sy..
Terima kasih awk!....:)
Terima kasih untuk semua buku2 rujukan,nota2 dan yg paling sy berbangga sy dapat simpan buku rancangan pengajaran harian awk...
Hepy sgt2..rase mcm x cye je awk nk bg buku tu kt sy....hihi..
Walaupun tebal gile sy sanggup wt balik maktab..
At least boleh la hilang rindu tgk buku tu..hahaha..dasyat kn sy?hahaha...
Tp xpe,kalau tu menaikkan semangat nak blaja rasenye x de slh..hihihi....

Sy tertarik dgn soalan seorg shbt sy ni..
Dia tnye kt sy cmni,tehah kenapa nk sgt2 usaha turunkan berat..si dia suruh ea?...
Actually,si dia x pernah tego pun sal berat badan sy....x pernah sesekali..berat berapa pun x pernah tnye...sy kenal dia dlm keadaan yg comot..mmg kalau ingt2 balik memalukan betul..hahaha...tp sekarang pun masih comot jgk x de bezanya..
Maklumla,bak kate bestie ku, ain be yourself tehah!..so,im try to be myself..hahahaha...
crdt 2 u ain!..:)
Ape2pun,sy sgt2 bersyukur atas segala - galanya....
Terima kasih ya Allah kerana telah memudahkan urusanku...moga hambamu ini tidak akan menjadi seorang hamba yang alpa dengan segala nikmat yang telah Engkau kurniakan ini.amin ya rabbal alamin.....
Buat awak di sana,be strong yap!..sy dan keluarga2 di sini sentiasa mendoakan awk..moga jodoh kite selalu ada dan dipanjangkan oleh Allah s.w.t..aamiin....hr ni dh 1 April so tinggal lagi lebih kurang 2 bln lebih...x sbrnye..sy nak menghitung hari la...hehehehe....
Terima kasih WAH kerana sentiasa membuat sy tersenyum......!!..:)
Utk Puan Jamilah dan Encik Mohammad,kakak syg emak n ayah sgt2...
14 April ni kite jmpe yap....tunggu kepulangan anakmu ini okiesss.....x sabauuuu...
Tapi,kalau ade rezeki sy nak keluar date dgn ayah sy minggu ni..dia ade kursus di Melaka...seronok sgt2....rindu bangett same ayah...awk,jgn jeles ya..hahahahahhaa.....
Dh la,cukupla berpoya2..mari smbung buat assgnment...:)


3 comments:

Amirah Adnan said...

huyyo..berbunge2 je..hehehe~


jeles sey!


tehah, tlg cari pakwe sorang due!


hahaha :p

m!ss a!nuL said...

teha,, enul tuka link..
ade probs sket..

ni link bru..
http://sayeadeciter.blogspot.com/

afifahramli said...

awak bahagia, sy tumpang gembira fatehah :)