CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, December 31, 2010

putarkan waktu plisss!


Arghh..tidurku tidak lena semalam..hr ni bgn pg2 rase tersgt2 sedih..esok sudah sbtu..oh no!!!!!!..
Firstly sedih sgt2 sebab esok nak berpisah dh dgn family...sy hrp 1 je sy x nangis di depan mereka..plss air mate esk jgn keluar yerp...sy x nk emak sy menangis sebab sy nk emak sy hepy2 selalu...insyaAllah....
1 perkara sy nk emak sy tau jika emak terbaca blog kakak nnti ialah emak adlh emak yg terbaik buat kami semua!.terima kasih emak ats segala - galanya..terima kasih jgk utk "itu"..
Kakak syg emak.insyaAllah kakak akn dgr ckp mak selalu....amiiinn..
To my luvly ecah.kakak syg adik kakak sgt2..mamin also..korg mmg adik yg da best!..syg,syg syg..syg sgt2!!!!!.

Dan sebab yg seterusnye adlh krn esk awak pon dh nak balik...
Sedihnye sy awak.serius sy sedih.cuti kali ini adlh cuti yg paling indah buat sy....
Tp xpe..ptg ni awk nk mai umh sy.yeayyy2!..happy2..mekaseh awak sebab terlalu baik ngn sy dan family sy..
Sy jnji sy akn cube jd yg terbaik buat awakjugak!insyaAllah..
Esk pg2 sy 1 family pg hantar awak di airport okies...
Sy ade smthing special buat awak..crdt to my mum n dad lah!..ngeee...surprised my dear..hehehe...

To my bestie wan musahadah..
Sy tersgt2 terharu membaca mesej dr awak..
Mekaseh awk kerana melabelkan sy spt itu...
InsyaAllah sy akn cube jd shbt yg ag baik buat awak..aminn...
Ada belajar elok2 okies..jgn sedih2...be strong my dear..i know u can do it....
Really happy semalam syg...thnx for everything ada...

By da way,happy new year buat kawan2...
Jom kite sme2 tanamkan azam baru..azam baru sy tahun ini ialah sy mahu jd ank yg terbaik buat ayh2 n ibu2..
Itu kunci pertama utk berjaya dlm hidup i think...mudah - mudahan..kwn2 tlg doakan yerp..insyaAllah..:)

3 comments:

Dark Chocolate said...

:)

Pencari Qurratuaini said...

salam

masa sudah ditetapkan, kita hanya mampu untuk mengisi dan menguruskannya dengan sebaiknya.

ada masa yg terbaik, manfaatkanlah sebaik yang mungkin agar permintaan ini tak akan diucapkan krana ianya tak tertunai jg...

iedchan said...

semoga berjaya menjadi anak yang bek tuk ibu dan ayah.. :P