CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 3, 2010

KeBahagiaaN..:)


Fuhh!..lame gle dh x update blog nii..
Maklumla bz ngn exam..
EXAM  oh EXAM!!..Cpt2 la habis..x sbr dh ni nk balik umh..
Mahu jmpa insan2 yg tersyg ni...(????)..~ngeee~
Arghhh!..serius x sbr!.hehehe..:)
Anyway,good luck la buat rakan2 tercinta ya especially adik2 dan kakak sy kat maktab ni miss
NURUL AIN.miss ZURAIDAH ABDUL,dan miss NADHIRAH SAMUEL
korang semua byk bg sy smgt la!..syg korang ketat2..hehee..
Alhamduliilah,sy bahagia sgt dgn kehidupan yg Allah kurniakan kepada sy skrg ni..
Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan buat selama - lamanya..
Elakkan lah sy dr bersifat sombong dan angkuh ya Allah dan jadikanlah sy seorang muslimah yang solehah,anak yg solehah serta seorang muslimah yg lebih beristiqamah dalam segala hal ..amin..insyaAllah...

PESANAN:Terima kasih buat family2 sy dan ANDA yg selalu memberikan sy semangat..:)
Sis Nazirah,if anda terbaca post sy kali ini,sy x tahu lah nk ckp pe lagi..awk mmg kakak da best la!..sy sgt2 terharu dgn kebaikan awk..awk selalu bg sy smgt ag2 tok exam kali ni..mekaseh byk2 kakak!..syg awk ketat2 tau!...

1 comments:

nur Iman abDUL said...

syg anda ketat2 jugak..

k.teha..whatever u do..zue akan sentiasa support k.teha dari plbagai sudut,depan belakang kiri knn atas bwh..hak3...so..chayok2 k.teha!!

luv u..mmmmuaaahhhhh..:)