CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, September 24, 2010

My Cayang..:)




Bila terpandang wajah mereka..
Rindu terasa..
Ayah Oh Ayah..Emak Oh Emak..
Kakak rindu bangat sama ayah dan emak nii..
Hari 2.
Kakak ingat lagi..
Time ayah n emak hantar kakak ke stesen bas..Emak nangis..
Sebak dada kakak melihatnya..
Arghhh...Sedihnye..
Ayah,Emak..
Terima kasih atas segala - galanya..
Kalian sememangnya ayah dan emak yang sangat2 baik..
Ayah,Emak..
Kakak janji kakak akan balas segala jasa ayah dan emak..
Kakak akan berusaha untukmenjadi anak yang baik dan solehah..
InsyaAllah..Aamiin..:)




Abg Long..
Sy mintak maaf..
Sy tau saya degil...
Selalu cari pasal ngn abg kan..
Walau apapun yang terjadi,saya sayangkan abg long...
Sp x cyg abg kn..sorang ni je abg yg sy ade..hehe..:)

Adik Amin..
Terima kasih keranamenjadi pendengar masalah dan penyimpan rahsia kakak yang paling baik..
Kakak sayangkan amin..
Semoga Adik Amin cepat sihat ya..
Cuti nanti kita jumpa dan spend time lagi ye sayang..:)




Si budak Comel,Ecah..
Kakak tau awk hr2 tgk blog kakak..Rindulah tuh!hehee..
Kakak sayang ecah...
Ecah adik kakak yang paling kakak syg..
(Adik Amin jgn jeles ea..Nnti ecah lagi jeleskan kite kalau kakak tak cakap gni..hehee)
Syg Ecah!




Mamin n family..
Kak Ah rindukan mamin..
Esok,mak ayah dan ecah g umah Mamin kan..
Kak ah dah pesan kat mak."Mak,ciumkan Mamin buat kakak"
So,terlepaslah rindu Kak Ah kat Mamin..hehehe
Mamin jage diri ye..
Syg Mamin!!..:)


As a conclusion..
Saya berbangga mempunyai keluarga sebegini..
Sayang anda semua!!!!..:)


2 comments:

Amirah Madihah said...

sy pon syg anda ketat2!!!!!!:D

fatehah said...

terima kasih sayang..lap u too dear!!!!..mmuahhhhh..:)