CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, August 11, 2010

1 Ramadhan..:)



Awal ramadhan taun ni just sambut ngn kawan2 je...x de peluang nak balik kampung.
Anyway,sy tetap gembira sbbnye kwn2 sy ada di sisi tambah2nye my bestie,
"Nurul Ain".Kiteorg dah prepare beli brg2 yg diperlukan sebelum ramadhan menjelma dan kiteorg jugak dh prepare jdual kiteorg ..thnx 2 u dear!..credit jgk 2 my beloved roomate also,
"Zuraidah Abdul"..awk mmg roomate yg terbaik!.Walau keluarga saya jauh,namun mereka sentiasa dekat di hati.
Pagi tadi pukul 5 pagi,"ayah n emak" saya kol suh sahur.Bila dah bangun "ayah" bagi mesej macam ni:


Ayah :kakak dah bangun ke?
Me:dah ayah.terima kasih.
Ayah:kakak makan banyak2 ye..



Kesimpulannya,saya rasa sungguh bahagia di pagi 1 ramadhan ini.Alhamdulillah
Di kesempatan ini juga,saya ingin mengucapkan selamat berpuasa tok kawan2 semua..semoga ramadhan pada kali ini membawa seribu makna buat kita semua.InsyaAllah..:)



P/S : To my beloved adik,Mohd Khairul Amin,kakak rindu bangat sama kamu!!...semoga Amin sihat2 selalu berada di sarawak ok.Selamat Berpuasa adikku!.:)



My adik2..:)

3 comments:

aZRyaNys said...

slmt bpose ye cyg...

melahshengaL said...

same2 syg..
thanx jgk..
:)

nur Iman abDUL said...

thankz kak teha..
salam ramadhan..
credit 4 u 2 for being my loving+caring roomate...:)