CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 7, 2011

Hari Yang Penuh Kegembiraan..:)




Yeay222..mlm ni sy tersgt2 hepy..hehehhee...sebabnye?
First2,assgnment semua dh siap..alhamdulillah legaaaa.....
Terseksa dr beban2 ini.....hehehhe....
To my bestie a.k.a best partner 4 ever,terima kasih ats segala - galanya...
Segala kekurangan mahupun kelebihan mintak dihalalkan ya..
Moga usaha kite dalam menyiapkan assgnment ini akan diberkati oleh Allah s.w.t....

Perkara yg tersgt2 membuatkan sy hepy mlm ni adlh kerana penantian sy selama  1 weeks  sudah berakhir..alhamdulillah.
Terkejut gile tgh buat keje td tbe2 dpt msg yg sgt2 sweet dr si dia.hikhik...suke3..rase mcm dlm mimpi je..melompat2 kot..x cye tnye my roomate..hahaha..
Ya Allah,terima kasih kerana telah memakbulkan doa hambamu ini..
Alhamdulillah,syukur sgt2.....rindu di hati ini hanya Allah shj yang tahu..
Tapi tak mengapa.sy sentiasa memahami awk insyaAllah....
Kehidupan seharian awk di sne x sme ngn sy di sini...
So,sy kene faham keadaan awk di sne.
Sy akan sentiase ingt kate2 awk...itu sentiasa membuatkan sy tenang dan gembira walaupun kite jarang2 contact...hehehe..
Btw awk,terima kasih sgt2 even x de line awk snggup berusaha ssh2 payah utk hantar msg kt sy..hehehe....syg awk lebey2 la..!!!....
Hati sy sgt2 berbunga2 la malam ni..
Serius x ley tdo..hahahaha....
4 sure weekend nnti sy x boring2 lagi sebab sy dpt contact awk..yeay222.....nak senyum2 selalu la....hehehe....
Puan jamilah a.k.a ibu tercinta yg selalu membaca blog ku,anakmu sgt2 hepy nii.
4 sure la emak tahu mcm mana anak emak kan....
Emak,thanks again ye sebab always bg semangat kat kakak....i love u mom.....
Emak2,kakak hepy la sebab dgr semua itu sudah settle..
X sbr la nak balik tgk..hikhikhik...
Kakak mahu menghitung hari la..lalalalala....yeay222....
Kakak jnji dlm excited2 cmni kakak akn fokus elok2 utk exam nanti okies..
Buat awak juge,jgn bimbang sy akan bce buku..
Sebab takut la kene marah kt cikgu kalau x bce buku kn....hehehe..
Alhamdulillah terima kasih ya Allah......





1 comments:

Amirah Adnan said...

wah! berbunga2 dye.. ekekeke :)